Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

САШО ВАСИЛЕВСКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 16.6.1966 во Охрид. Македонец. Доктор, специјалист.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за европски прашања, член
  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за надворешна политика, заменик-член


Е-пошта: s.vasilevski@sobranie.mk