Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                                               STOJAN ANDOV 

 

 

 

Kryetar i  PLM-së. I lindur më 30. 11. 1935 në Kavadar. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar dhe magjistër i shkencave ekonomike.

Ka qenë kryetar i Kuvendit të RM-së në ish-përbërjen parlamentare dhe nga një gjysmë të dy mandateve vijuese.
Ka qenë deputet në të gjitha përbërjet e deritanishme parlamentare.

Anëtar i:

  • Komisionit për çështje kushtetuese,
  • Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të qytetarit,
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bullgarisë dhe
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë.
 
a

Na ndiqni në: