Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E premte, 26 shkurt 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Me rastin e 17-vjetorit të vdekjes tragjike të ish-Presidentit, Boris Trajkovski, nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Goran Misovski dhe deputetet Snezhana Kaleska-Vançeva dhe Zhaklina Peshevska, sot, në orën 11:00, vendosën kurorë lulesh të freskëta në Shëtitoren e Kolosëve, Varrezat e Qytetit në Butel. 

më shumë...

E enjte, 25 shkurt 2021

Prezantimi i analizës fiskale "Ballafaqimi me Kovid-19: Si ndikon shpenzimi i parave publike në barazinë gjinore?"

Gordana Siljanovska-Davkova, kryetare e Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, sot kishte fjalim përshëndetës në prezantimin e analizës gjinore të titulluar "Ballafaqimi me Kovid-19: Si ndikon shpenzimi i parave publike në barazinë gjinore?".

më shumë...

E enjte, 25 shkurt 2021

Zëvendëssekretari i përgjithshëm Millkovski në konferencë online me temë "Përshtatja e parlamenteve ndaj pandemisë"

Millkovski, në fjalimin e tij, i theksoi masat që Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut i ka ndërmarrë dhe zbatuar. Ai shpjegoi se me shfaqjen e pandemisë, udhëheqësia e Kuvendit dhe shërbimi i Kuvendit filluan të sigurojnë protokolle shëndetësore.

më shumë...

E mërkurë, 24 shkurt 2021

Takimi i zëvendëssekretarit të përgjithshëm Millkovski me ambasadorin polak Ticinjski

Zëvendëssekretari i përgjithshëm i Kuvendit, Miki Millkovski, realizoi takim me ambasadorin polak Vojcieh Ticinjski. Millkovski e njoftoi ambasadorin me shërbimin e Dhomës Ligjvënëse, i cili nga ky vit bëhet i pavarur nga administrata tjetër shtetërore, në drejtim të ngritjes së Parlamentit si organ i pavarur.

më shumë...

E mërkurë, 24 shkurt 2021

Takimi i Fanica Nikolloskës me аmbasadorin polak Ticinjski

Kryetarја е Grupit Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, Fanica Nikolloska, sot realizoi takim me ambasadorin e Polonisë, SH.T. Vojcieh Ticinjski.

më shumë...

E mërkurë, 24 shkurt 2021

Takimi i Kostadin Kostadinov me ambasadoren ukrainase Natalia Zadorozhnjuk

Shefi i Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Kostadin Kostadinov, realizoi takim me ambasadoren e Ukrainës, Natalia Zadorozhnjuk.

më shumë...

E mërkurë, 24 shkurt 2021

Takimi i Aleksandar Nikolloskit me ambasadoren rumane Adela Monika Aksinte

Kryetari i Këshillit Nacional për Eurointegrime, Aleksandar Nikolloski, sot realizoi takim me ambasadoren e sapoemëruar të Rumanisë në vend, SH.S. Adela Monika Aksinte, me të cilën biseduan për integrimin evropian të vendit, sfidat aktuale në proces dhe mundësitë e mundshme për zhvillimin e mëtejshëm të bashkëpunimit.

më shumë...

E martë, 23 shkurt 2021

Takim Ademi - Reka

Kryetari i Komisionit për Çështjet Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Arbër Ademi, pati takim me Ambasadorin e Shqipërisë në vend, E.T  Fatos Reka.

Ademi theksoi posaçërisht rëndësinë e bashkëpunimit të mirë miqësor ndërmjet dy vendeve fqinje dhe miqësore, veçanërisht në dritën e proceseve aktuale në proceset tona të integrimit evropian.

më shumë...

E hënë, 22 shkurt 2021

Takimi i Lolita Ristova me euroambasadorin Dejvid Gir

Në fillim, kryetarja Ristova e shprehu kënaqësinë e saj për mundësinë e mbajtjes së këtij takimi, njëherazi e informoi euroambasadorin Gir për formimin, përbërjen, rolin dhe arritjet e deritanishme të Klubit. Ajo gjithashtu e njoftoi me tri qëllimet kryesore që Klubi do të përqendrohet në periudhën e ardhshme, duke përfshirë përfaqësimin 50:50 të femrave në politikë, dukshmërinë e tyre më të madhe në jetën politike, si dhe kuotën e femrave në pushtetin ekzekutiv, nga angazhimi deklarativ të bëhet realitet.

më shumë...

E enjte, 18 shkurt 2021

TAKIMI I REXHEPIT ME EURODEPUTETIN ILHAN QUÇUK 

Koordinatori i Grupit Parlamentar ASH/AAA, Skender Rexhepi-Zejdi, sot  u takua me raportuesin në Parlamentin Europian për Maqedoninë e Veriut, eurodeputetin Ilhan Quçuk, me të cilin biseduan për raportet fqinjësore me Bullgarinë si dhe për gadishmërinë e vendit tonë për implementimin e standardeve europiane.

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 14
  •