Kontaktet

KRYETARI DHE NËNKRYETARËT

Kryetar i Kuvendit


Nënkryetarë të Kuvendit:  

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.