Ndarja e mirënjohjeve për të punësuarit...

E mërkurë, 11 korrik 2018

Ndarja e mirënjohjeve për të punësuarit në Shërbimin e Kuvendit 

Sot, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi dhe sekretari gjeneral, z-nja Cvetanka Ivanova, u ndanë mirënjohje të punësuarve në Shërbimin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, të cilët i ndërmorën të gjitha përgatitjet profesionale, administrative dhe teknike për realizimin e suksesshëm të Ros-Rot seminarit të 98-të. 

Lexo më shumë

Takim i kryetarit Xhaferi me shefin e misionit të ODIH...

E premte, 22 shtator 2017

Takim i kryetarit Xhaferi me shefin e misionit të ODIHR në Maqedoni, z-nja Odri Gllover

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.Talat Xhaferi, sot realizoi takim me delegacionin e misionit mbikëqyrës të OSBE/ODIHR për zgjedhjet lokale, të paraprirë nga z-nja Odri Gllover, shef i misionit të ODIHR NË Maqedoni.

Lexo më shumë

Kryetari Veljanoski e pranoi ambasadorin e sapoemëruar...

E premte, 30 shtator 2016

Kryetari Veljanoski e pranoi ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë, z. Milan Jazbec

Kryetari Veljanoski sot realizoi takim me ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë, z. Milan Jazbec. 

Lexo më shumë

Kryetari Veljanoski e pranoi ambasadorin e sapoemëruar...

E enjte, 29 shtator 2016

Kryetari Veljanoski e pranoi ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, z. Kristian Timonie

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, realizoi takim me ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Greqisë në Republikën e Maqedonisë, E.T. z. Kristian Timonie. 

Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR...

E premte, 23 shtator 2016

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË REPUBLIKËS SË GREQISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z.  DIMITRIS JANAKAKIS 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, realizoi takim protokollar me ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Greqisë në Republikën e Maqedonisë, z. Dimitris Janakakis. Të dy bashkëbiseduesit shprehën kënaqësi nga takimi dhe shfaqën shpresë për bashkëpunim të suksesshëm në të ardhmen. 

Lexo më shumë

Takim i kryetarit Veljanoski me kryetarin e APKE-së, z...

E premte, 16 shtator 2016 

Takim i kryetarit Veljanoski me kryetarin e APKE-së, z. Pedro Agramunt 

Sot në kornizat e Konferencës Evropiane të Kryetarëve të Parlamenteve, që u mbajt në Strasburg, Republika e Francës, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, u takua me nikoqirin e Konferencës, kryetarin e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, z. Pedro Agramunt. 

Lexo më shumë

Takimi i parë zyrtar i kryetarit të Parlamentit t...

E enjte, 15 shtator 2016 

Takimi i parë zyrtar i kryetarit të Parlamentit të Maqedonisë me kryetarin e Parlamentit të Greqisë 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot në kornizat e Konferencës Evropiane të Kryetarëve të Parlamenteve, që u mbajt në Strasburg, realizoi takim bilateral me kryetarin e Parlamentit të Republikës së Greqisë, z. Nikollaos Vucis. 
Lexo më shumë

Takim i kryetarit Veljanoski me ambasadorin e sapoemër...

E martë, 6 shtator 2016

Takim i kryetarit Veljanoski me ambasadorin e sapoemëruar italian, Sh.T. Karlo Romeo

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot realizoi takim me ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Italisë, Sh.T. Karlo Romeo. Kryetari Veljanoski i uroi mirëseardhje ambasadorit të ri dhe i uroi punë të suksesshme gjatë mandatit të tij.

Lexo më shumë

Meeting of the President Veljanoski and the Newly Appointed...

Tuesday, 6 September 2016

Meeting of the President Veljanoski and the Newly Appointed Italian Ambassador, H.E. Carlo Romeo

The President of the Assembly of the Republic of Macedonia, Mr. Trajko Veljanoski welcomed the Newly Appointed Ambassador of the Italian Republic to the Republic of Macedonia, H.E. Carlo Romeo and wished him successful mandate. 

Lexo më shumë

Takime bilaterale të kryetarit Veljanoski gjatë k...

E mërkurë, 31 gusht 2016, Varshavë 

Takime bilaterale të kryetarit Veljanoski gjatë kohës së Mbledhjes Parlamentare të vendeve të Evropës Lindore dhe Qendrore 

Në margjinat e Mbledhjes Parlamentare të vendeve të Evropës Lindore dhe Qendrore që u mbajt në Varshavë, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, realizoi më tepër takime bilaterale me kryetarët e parlamenteve të cilët morën pjesë në mbledhje. 

Lexo më shumë
123...11            
Click