Takimi i Lamtumirës i kryetarit Veljanoski me ambasado...

E enjte, 25 gusht 2016 

Takimi i Lamtumirës i kryetarit Veljanoski me ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës, Sh.T. Ven Xhenshung 

Sot, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.  Trajko Veljanoski realizoi takim lamtumire me ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës, SH.T. Ven Xhenshun. Të dy bashkëbiseduesit shprehën falënderim dhe kënaqësi të thellë për takimin e realizuar. 

Lexo më shumë

Takimi i lamtumirës i kryetarit Beljanoski me shefin e...

E martë, 26 korrik 2016 

Takimi i lamtumirës i kryetarit Veljanoski me shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë, Sh.T.  Aivo Orav 

Kryetari Veljanoski shprehu falënderim për mbështetjen e vazhdueshme të cilën Kuvendi e merr nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë. Bashkëbiseduesit shfaqën shpresë se edhe më tutje bashkëpunimi do të vazhdojë të zhvillohet në nivel veçanërisht të lartë, me mirëkuptim dhe miqësi. 
Lexo më shumë

Takim i kryetarit Veljanoski me ambasadoren SH.S. Sibil Zut...

E martë, 7 qershor 2016 

Takim i kryetarit Veljanoski me ambasadoren e sapoemëruar të Konfederatës së Zvicrës në Republikën e Maqedonisë, SH.S. Sibil Zuter Tehada 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, realizoi takim të parë me ambasadoren e sapoemëruar të Konfederatës së Zvicrës në Republikën e Maqedonisë, SH.S. Sibil Zuter Tehada.
Lexo më shumë

Takime bilaterale të kryetarit Veljanoski gjatë k...

E shtunë, 11 qershor 2016, Sofje 

Takime bilaterale të kryetarit Veljanoski gjatë kohës së Sesionit të Tretë të AP-së së PBEJL-së

Në kornizat e Sesionit të Tretë Plenar të Asamblesë Parlamentare të PBEJL-së, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë realizoi takime bilaterale me kryetarin e Parlamentit të Kosovës, z. Kadri Veseli dhe me kryetarin e Kuvendit Nacional të Sllovenisë, z. Millan Bërglezh. 

Lexo më shumë

Takim i kryetari Veljanoski me kryetaren e Kuvendit Naciona...

E premte, 10 qershor 2016, Sofje 

Takim i kryetari Veljanoski me kryetaren e Kuvendit Nacional të Republikës së Bullgarisë, znj. Cecka Caçeva 

Në kornizat e Sesionit të Tretë Plenar të Asamblesë Parlamentare të PBEJL-së, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë realizoi takim bilateral me kryetaren e Kuvendit Nacional të Republikës së Bullgarisë, znj. Cecka Caçeva.  

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin Jan Petersen ...

E mërkurë, 25 maj 2016 

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin Jan Petersen  

Kryetari Veljanoski theksoi se si kryetar i Kuvendit është i hapur për bashkëpunim me të gjitha institucionet e përfshirë në procesin zgjedhor dhe se nëse ka vërejtje në Raportin e Misionit do të jenë të mirëseardhur me qëllim që të korrigjohen në kohë.  
Lexo më shumë

Delegacioni shtetëror - kishtar i Maqedonisë n&#2...

E martë, 24 maj 2016, Romë  

Delegacioni shtetëror - kishtar i Maqedonisë në lutje në varrin e Shën Cirilit në bazilikën "San Klemente" 

Me rastin e shënimit të manifestimit tradicional "Maqedonia në nder të Shën Cirilit", i cili çdo vit mbahet në Romë, Republika e Italisë, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, e kryesoi Delegacionin shtetëror-kishtar të Maqedonisë i cili sot ishte i pranishëm në lutjen në varrin e Shën Cirilit në bazilikën "San Klemente". 

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin Johanes Hajnd&...

E enjte, 19 maj 2016 

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin Johanes Hajndëll 

Në takimi bashkëbiseduesit këmbyen mendime për zgjidhjen sa më të shpejtë të të gjitha çështjeve që e pengojnë rrugën për daljen e vendit nga kriza politike. 
Lexo më shumë

Pjesëmarrja e kryetarit Veljanoski në shugurimin ...

E premte, 18 mars 2016 

Pjesëmarrja e kryetarit Veljanoski në shugurimin e rezidencës së re të peshkopatës në Shkup 

Kryetari i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot mori pjesë në shugurimin e Rezidencës së re të peshkopatës në Shkup. 

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin e Finland&#235...

E hënë, 14 mars 2016

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin e Finlandës, Sh.T. Perti Ikonen

Kryetari i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, u takua me ambasadorin e sapoemëruar të Finlandës për Republikën e Maqedonisë me seli në Beograd, SH.T. Perti Ikonen.  

Lexo më shumë
123...11            
Click