Takimi i kryetarit Veljanoski -Holandës 4.3.16...

E hënë, 29 janar 2016 

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin e Komisionit për Çështje Evropiane të Parlamentit të Holandës 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot u takua me Delegacionin e Komisionit për Çështje Evropiane të Parlamentit të Holandës, të udhëhequr nga z. Malik Azmani, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane. 

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me referuesit e Komisionit p&...

E martë, 16 janar 2016 

Takimi i kryetarit Veljanoski me referuesit e Komisionit për Respektimin e Obligimeve dhe Angazhimeve të Vendeve Anëtare të Këshillit të Evropës 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. u takua me referuesit e Komisionit për Respektimin e Obligimeve dhe Angazhimeve të Vendeve Anëtare të Këshillit të Evropës. 

Lexo më shumë

Takimet e kryetarit Veljanoski në Uashington ...

E enjte, 4 janar 2016 

Takimet e kryetarit Veljanoski në Uashington 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, në Uashington u takua me kryetarin e NDI-së, z. Kenet Vollak dhe kryetarin e IRI-t, z. Mark Grin. 
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski në kuadër të v...

E mërkurë, 3 shkurt 2016 

Takimi i kryetarit Veljanoski në kuadër të vizitës së SHBA-së 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, i cili qëndron në Uashington, ku do të marrë pjesë në Lutjen e 64-të të mëngjesit, realizua takim me disa anëtarë të Kongresit të SHBA-së. 

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN E DHOMËS S&...

E premte, 4 dhjetor 2015

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN E DHOMËS SË DEPUTETËVE TË PARLAMENTIT TË ÇEKISË, Z.  JAN HAMAÇEK 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Veljanoski sot u takua me kryetarin e Dhomës së deputetëve të Parlamentit të Çekisë, z.  Jan Hamaçek. Në fillim kryetari Veljanoski shprehu kënaqësi nga takimi dhe njëkohësisht theksoi se takimet e tilla paraqesin vërtetim për marrëdhëniet e mira bilaterale që i kultivojnë Republika e Maqedonisë dhe Republika e Çekisë. Kryetari Veljanoski e theksoi bashkëpunimin e deritanishëm të shkëlqyeshëm parlamentar ndërmjet të dyja vendeve ku punohet vazhdimisht, si dhe bashkëpunimin e suksesshëm të cilin e ka me Ambasadën e Republikës së Çekisë në Republikën e Maqedonisë. 
Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI NËNSHKROI NË LIBRIN E NGUSH&#...

E hënë, 16 nëntor 2015 

KRYETARI VELJANOSKI NËNSHKROI NË LIBRIN E NGUSHËLLIMIT NË AMBASADËN E FRANCËS 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, nënshkroi në Librin e ngushëllimit të hapur në Ambasadën e Francës në Shkup pas sulmeve terroriste në Paris më 13 dhjetor 2015.

Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI RAPORTIN E KOMISIONIT EVROPIAN...

E martë, 10 nëntor 2015 

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI RAPORTIN E KOMISIONIT EVROPIAN PËR PROGRESIN E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR VITIN 2015 

Euroambasadori z. Aivo Orav ia dorëzoi zyrtarisht Raportin e Komisionit Evropian për progresin e Republikës së Maqedonisë për vitin 2015 kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski. 
Lexo më shumë

FJALIMI I KRYETARIT VELJANOSKI NË KONFERENCËN E 7...

E premte, 16 tetor 2015, Budapest, Hungari 

FJALIMI I KRYETARIT VELJANOSKI NË KONFERENCËN E 7-TË TË KRYETARËVE TË PARLAMENTEVE TË VENDEVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR, ME TEMË:  "EVROPA JUGLINDORE NË RRUGËN DREJT BE-SË"

Në fillim dëshiroj të shpreh falënderim ndaj nikoqirit tonë, z. Llasllo Kover, kryetar i Asamblesë Nacionale të Hungarisë, për këtë takim të sërishëm këtu në Budapest. Njëkohësisht, dëshiroj ta theksoj politikën parimore dhe mbështetjen të cilën Hungaria e jep kur bëhet fjalë për integrimin tonë të plotë në BE dhe NATO.
Lexo më shumë

FJALIMI I KRYETARIT VELJANOSKI NE KONFERENCËN E 7-T&#2...

E premte, 16 tetor 2015 

FJALIMI I KRYETARIT VELJANOSKI NE KONFERENCËN E 7-TË TË KRYETARËVE TË PARLAMENTEVE TË VENDEVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot në Budapest mori pjesë në Konferencën e shtatë të kryetarëve të Parlamenteve të vendeve të Ballkanit Perëndimor, me ftesë të kryetarit të Asamblesë nacionale të Hungarisë, z. Llasllo Kover. 

Lexo më shumë

FJALIMI I KRYETARIT VELJANOSKI NË KONFERENCËN E 7...

E premte, 16 tetor 2015, Budapest, Hungari 

FJALIMI I KRYETARIT VELJANOSKI NË KONFERENCËN E 7-TË  TË KRYETARËVE TË PARLAMENTEVE TË VENDEVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR, ME TEMË: "SFIDAT AKTUALE TË SIGURISË NË EVROPËN JUGLINDORE - ZGJIDHJET E MUNDSHME" 

Gjendja aktuale në nivel global, krimi i organizuar, terrorizmi, idetë ende të pranishme për shtete të mëdha nacionale, bllokada irracionale siç ishte ajo e paradokohshmja ndërmjet Republikës së Kroacisë dhe Republikës së Serbisë, ndërsa për bllokadën e shtetit tim nga fqinji jonë jugor që zgjat 24 vite nuk duhet përsëri të përkujtoj, gjithë këto sipas meje janë sfidat më të mëdha të sigurisë me të cilat ballafaqohemi në rajon, por edhe më gjerë. 
Lexo më shumë
1234...11            
Click