TAKIMI I PARË I KRYETARIT VELJANOSKI ME AMBASADORIN E ...

E mërkurë, 14 tetor 2015 

TAKIMI I PARË I KRYETARIT VELJANOSKI ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË BOSNJË E HERCEGOVINËS NË MAQEDONI, SH.T.  LEPA BABIQ

Kryetari i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë, z.  Trajko Veljanoski, realizim takim të parë me ambasadorin e sapoemëruar të Bosnjë e Hercegovinës në Republikën e Maqedonisë, SH.T.  Lepa Babiq. 

Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADORIN...

E mërkurë, 16 shtator 2015 

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z.  VILEM VAUTER PLLOMP

Ne fillim të takimit, të dy bashkëbiseduesit shfaqen shpresë së bashkëpunimi i suksesshëm të cilin Kuvendi i Republikës së Maqedonisë e kishte me ambasadorët paraprak, do te vazhdojë edhe më tutje. 
Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI U TAKUA ME ZNJ. FIONA MEKILVAM...

E hënë, 14 shtator 2015 

KRYETARI VELJANOSKI U TAKUA ME ZNJ. FIONA MEKILVAM 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot u takua me shefin e Sektorit për Ballkanin Perëndimor dhe zgjerim të Zyrës për Çështje të Jashtme dhe Komonveltit, znj. Fiona Mekilvam. 

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME NINA SOUMALAINEN, SHEFE E ...

E enjte, 10 shtator 2015 

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME NINA SOUMALAINEN, SHEFE E MISIONIT TË OSBE-SË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË 

Në fillim bashkëbiseduesit shprehën kënaqësi nga takimi, i cili paraqet mundësi të shkëlqyeshme për t'u këmbyer mendime dhe qëndrime që janë me rëndësi të madhe për Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe në përgjithësi për shtetin. 

Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADOREN E SAPOEMËRUAR...

E enjte, 10 shtator 2015 

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADOREN E SAPOEMËRUAR TË REPUBLIKËS SË AUSTRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. RENATE KOBLER 

Në fillim të takimit, të dy bashkëbiseduesit shfaqën shpresë se bashkëpunimi i suksesshëm të cilin Kuvendi i Republikës së Maqedonisë e kishte me ambasadorët, do të vazhdojë edhe më tutje. 
Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKUI E PRANOI AMBASADORIN E SAPOEMËRUA...

E enjte, 27 gusht 2015 

KRYETARI VELJANOSKUI E PRANOI AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË REPUBLIKËS SË KROACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. DANIJELLA BARISHIQ 

Kryetari Veljanoski sot realizoi takim protokollar me ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Kroacisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Danijella Barishiq, me ç'rast në fillim të takimit, të dy bashkëbiseduesit shprehën bindje se bashkëpunimi i suksesshëm i deritanishëm edhe më tutje do të vazhdojë përmes realizimit të projekteve të reja të përbashkëta. 
Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI - Z. FATOS REKA ...

E premte, 21 gusht 2015  

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË MAQEDONI, Z.  FATOS REKA 

Kryetari Veljanoski theksoi se Republika e Shqipërisë është shtet miqësor fqinjësor me të cilin ekziston bashkëpunim i shkëlqyeshëm në shumë sfera.  Gjithashtu sugjeroi në bashkëpunim të shkëlqyeshëm parlamentar të nivelit më të lartë. Me rëndësi të veçantë është kontributi i përbashkët në zhvillimin dhe përmirësimin e jetës së qytetarëve për të cilin ekziston mundësi të arrihet edhe në nivel rajonal, potencoi kryetari Veljanoski. 
Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Veljanski me SH.T. Ernesto Masimino Bele...

E martë, 30 qershor 2015 

Takimi i Kryetarit Veljanski me ambasadorin e Republikës së Italisë për Republikën e Maqedonisë, SH.T. Ernesto Masimino Beleli 

Në fillim të takimit, bashkëbiseduesit u përqendruan në pjesëmarrjen e kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, në Konferencën e kryetarëve të Parlamenteve, që u mbajt në Romë në prill të këtij viti, me ç'rast kryetari Veljanoski i përsëriti të gjitha përshtypjet nga takimet në nivel më të lartë, si dhe organizimin e mirë të Konferencës. 
Lexo më shumë

Kryetari Veljanoski ishte i pranishëm në varrimin...

E premte, 19 qershor 2015, Ankara 

Kryetari Veljanoski ishte i pranishëm në varrimin e ish-kryetarit të Turqisë z. Sulejman Demirel 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot ishte i pranishëm në varrimin e ish-kryetarit të Turqisë, z. Sulejman Demirel në Ankara, Republika e Turqisë. 
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me përfaqësuesit e ...

E enjte, 4 qershor 2015 

Takimi i kryetarit Veljanoski me përfaqësuesit e AP OSBE

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, u takua me përfaqësuesin special të Asamblesë Parlamentare të OSBE për Evropën Juglindore, z. Roberto Bateli dhe ambasadori Andreas Notele, përfaqësues special i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së në Vjenë. 
Lexo më shumë
1...345...11            
Click