Kontaktet

SEKRETARI I PËRGJITHSHËM DHE ZËVENDËSIT


Sekretar i Përgjithshëm


Zëvendëssekretarët e Përgjithshëm:

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.