Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin z. Ilir Meta...

E shtunë, 23 maj 2015, Tiranë 

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta 

Të dy kryetarët shprehën kënaqësi nga mundësia për të diskutuar dhe për të këmbyer mendime për sfidat aktuale me të cilat ballafaqohen të dyja shtetet. Gjithashtu, e theksuan rendësin e bashkëpunimit parlamentar në procesin e integrimit dhe shprehën kënaqësi nga bashkëpunimi i deritanishëm rajonal. 
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin e Kuvendit t&#23...

E shtunë, 23 maj 2015, Tirane 

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, z.  Kadri Veseli 

Në takimin u diskutua për gjendjet aktuale në të dyja vendet, si dhe për zhvillimin e marrëdhënieve të mira fqinjësore dhe për bashkëpunim në sferat me interes të ndërsjellë. 
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin e Kuvendit t&#23...

E shtunë, 23 maj 2015, Tiranë 

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Malit të Zi, z. Ranko Krivokapiq 

Në takimin u diskutua për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet të dyja parlamenteve, si dhe për gjendjet aktuale në të dyja vendet dhe në rajon.
Lexo më shumë

Pjesëmarrja e kryetarit Veljanoski në Sesionin pr...

E hënë, 18 maj 2015, Budapest 

Pjesëmarrja e kryetarit Veljanoski në Sesionin pranveror të AP të NATO

Kryetari Veljanoski u takua edhe me nikoqirin e Sesionit pranveror, kryetarin e Parlamentit të Hungarisë, z. Llasllo Kover. Në takimin u potencua edhe bashkëpunimi i deritanishëm dhe i suksesshëm parlamentar dhe miqësia e madhe ndërmjet të dyja vendeve.
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin e Komisionit ...

E hënë, 4 maj 2015 

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin e Komisionit për Partneritet demokratik nga kongresi i SHBA-së 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski sot u takua me delegacionin e Komisionit për Partneritet Demokratik të Kongresit të SHBA-së të udhëhequr nga ish kongresisti dhe mik dhe mbështetës shumëvjeçar i Republikës së Maqedonisë në Kongresin amerikan, z. Erll Pomeroj. 
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin e Komisionit ...

E martë, 28 prill 2015

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin e Komisionit Monitorues të APKE 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski sot u takua me Delegacionin e Komisionit Monitorues të Asamblesë Parlamentare të Kuvendit të Evropës në përbërje z. Stefan Shenah, kryetar i Komisionit Monitorues, z. Robert Valter, raportues i dialogut post-monitorues me Republikën e Maqedonisë dhe z. Andreas Gros, kryetar i Grupit të Socialistëve të AP. 

Lexo më shumë

Pranimi në pallatin Kuirnale për kryetarët e...

E martë, 21 prill 2015, Romë 

Pranimi në pallatin Kuirnale për kryetarët e parlamentit 

Në kuadër të Konferencës në nivel të kryetarëve të parlamenteve nga Bashkimi Evropian në Romë, kryetari i Republikës së Italisë, z. Serxho Matarella, organizoi pranim në pallatin Kuirnale për kryetarët e parlamenteve pjesëmarrës në Konferencën. 

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin nga Republika...

E enjte, 9 prill 2015 

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin nga Republika e Turqisë me rastin e Ditës ndërkombëtare të Romëve 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, u takua me Delegacionin nga Republika e Turqisë, në përbërje me: z. Dursun Ali Shahin, guvernator i Edrenes; z. Shaban Çobanogllu, nënkryetar i Institutit "Junus Emre"; z.  Shefik Kantar, nënkryetar i UKID, Shoqata ndërkombëtare për bashkëpunim dhe zhvillim; si dhe z. Omur Solendil, ambasador i Republikës së Turqisë në Republikën e Maqedonisë, delegacioni u shoqërua nga ministri pa portofol, z. Nezhdet Mustafa.

Lexo më shumë

Takim i kryetarit Veljanoski me ambasadorin meksikan, sh. e...

E premte, 27 mars 2015 

Takim i kryetarit Veljanoski me ambasadorin meksikan, sh. e tij  Hose Evaristo Ramon Shiloti Ramires

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë , z.  Trajko Veljanoski, realizoi takim me ambasadorin e sapoemëruar të jashtëzakonshëm dhe të autorizuar të Shteteve të Bashkuara të Meksikës për Republikën e Maqedonisë, me seli në Beograd, sh. e tij. Hose Evaristo Ramon Shiloti Ramires, me ç’rast i dëshiroi mirëseardhje dhe punë të suksesshme. 
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin Saçdeva...

E premte, 27 shkurt 2015 

Takimi i kryetarit Veljanoski me ambasadorin e sapoemëruar të Indisë për Republikën e Maqedonisë, SH.T. Raxhesh Kumar Saçdeva 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Veljanoski u takua me ambasadorin e sapoemëruar të Indisë për Republikën e Maqedonisë, me seli në Sofje, SH.T. Raxhesh Kumar Sandeçeva, me ç'rast i dëshiroi mirëseardhje dhe punë të suksesshme.

Lexo më shumë
1...456...11            
Click