Takimi i Kryetarit Veljanoski me Ambasadorin Bejli ...

E martë, 17 shkurt 2015

Takimi i Kryetarit Veljanoski me Ambasadorin e sapoemëruar amerikan në Republikën e Maqedonisë, SH.T. Xhes Bejli 

Në takimin kryetari Veljanoski shprehu kënaqësi nga niveli i arritur i marrëdhënieve miqësore ndërmjet të dyja shteteve dhe nga përkrahja të cilën SHBA-ja i jep Republikës së Maqedonisë. 
Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME Z. JOHANES HAN...

E martë, 17 shkurt 2015 

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KOMISARIN PËR POLITIKË FQINJËSORE EVROPIANE DHE NEGOCIATA PËR ZGJERIM TË BASHKIMIT EVROPIAN, Z. JOHANES HAN 

Në fillim të takimit kryetari Veljanoski shprehu falënderim për vizitën e komisarit, me ç'rast theksoi se takimet e tilla janë mundësi e shkëlqyeshme për këmbim të mendimeve dhe qëndrimeve gjë që është me rëndësi të madhe për Republikën e Maqedonisë, veçanërisht në drejtim të realizimit të njërit nga qëllimet priorioritare të shtetit, e ai është integrimi i vendit në BE. 

Lexo më shumë

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN E QEVERISË ...

E hënë, 16 shkurt 2015 

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME KRYETARIN E QEVERISË SË REPUBLIKËS SË SERBISË, Z. ALEKSANDAR VUÇIQ 

Në fillim kryetari Veljanoski e shprehu kënaqësinë e vet nga takimi me ç'rast theksoi se takimet e tilla e vërtetojnë komunikimin e mirë bilateral të cilin e kultivon republika e Maqedonisë dhe Republika e Serbisë. Kryetari Veljanoski e theksoi bashkëpunimin e shkëlqyeshëm parlamentar ndërmjet të dyja vendeve ku vazhdimisht punohet me këmbim të ndërsjellë të ideve dhe propozimeve të reja. 

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski - znj. Maja Gojgoviq ...

E enjte, 12 shkurt 2015

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetaren e Kuvendit Popullor të Republikës së Serbisë, znj. Maja Gojgoviq 

Të dy kryetarët u takuan në kuadër të vizitës në të cilën u diskutua për ngjarjet aktuale në të dyja vendet, për bashkëpunimin ndërkombëtar dhe avancimin e tij, si dhe për avancimin e marrëdhënieve në të gjitha sferat. 

Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin e Grupit parl...

E enjte, 12 shkurt 2015 

Takimi i kryetarit Veljanoski me Delegacionin e Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Evropën Juglindore pranë Bundestagut 

Kryetari Veljanoski potencoi rëndësinë në komunikimin dhe bashkëpunimin me Gjermaninë, veçanërisht sepse me Maqedoninë është partner tregtar i cili gjendet në vendin e parë dhe nga i cili vijnë numër i madh investimesh.

Lexo më shumë

Pjesëmarrja e kryetarit Veljanoski në tryezë...

E martë, 27 janar 2015, Prage 

Pjesëmarrja e kryetarit Veljanoski në tryezë të rrumbullakët për kryetarë të parlamenteve 

Në kuadër të Forumit të katërtë ndërkombëtar "Let My People Live!" në Pragë, Republika e Çekisë, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, mori pjesë në tryezën e rrumbullakët të organizuar për kryetarë të parlamenteve, me të cilën kryesoi z.  Martin Shullc, kryetar i Parlamentit Evropian. 

Lexo më shumë

Kryetari Veljanoski në Forumin e 4-të ndërk...

E hënë, 26 janar 2015, Pragë 

Kryetari Veljanoski në  Forumin e 4-të ndërkombëtar "Let My People Live!“

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, ishte i pranishëm në hapjen e Forumit të katërtë ndërkombëtar "Let My People Live!“ në Pragë, Republika e Çekisë, me rastin e shënimit të 70 vjetorit të fitores mbi fashizmin dhe të lirimit nga kampet e vdekjes në Evropë. 

Lexo më shumë

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR...

E enjte, 22 janar 2014 

KRYETARI VELJANOSKI E PRANOI AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË KANADASË PËR MAQEDONINË ME SELI NË BEOGRAD, SH.T.  FILIP PININGTON 

Në takimin u diskutua për marrëdhëniet e shkëlqyeshme ndërmjet të dyja shteteve, për të cilat dëshmojnë vizitat zyrtare të nivelit të lartë, për diasporën maqedonase në Kanada si dhe për përkrahjen që e merr Maqedonia nga ana e Kanadasë në më shumë sfera. Të dyja palët shprehën kënaqësi për thellimin e bashkëpunimit dhe zhvillimin e diplomacisë parlamentare. 
Lexo më shumë

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin e Kuvendit t&#23...

E martë, 20 janar 2015 

Takimi i kryetarit Veljanoski me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta 

Në kuadër të vizitës, të dy kryetarët realizuan takim në të cilin u diskutua për gjendjet momentale në të dyja vendet, për mundësitë për bashkëpunim dhe avancim të marrëdhënieve të plota. 
Lexo më shumë

Takimi i lamtumirës i kryetarit Veljanoski me ambasado...

E enjte, 15 janar 2015 

Takimi i lamtumirës i kryetarit Veljanoski me ambasadorin amerikan, z. Poll Vollers 

Në fillim, të dy bashkëbiseduesit shprehën kënaqësi nga takimi i sotëm dhe falënderim për të gjitha takimet e deritanishme, të cilat janë një nga indikatorët për bashkëpunim të suksesshëm ndërmjet të dyja vendeve. Bashkëbiseduesit theksuan se bashkëpunimi është zhvilluar në nivel veçanërisht të lartë, me mirëkuptim dhe miqësi të ndërsjellë.

Lexo më shumë
1...567...11            
Click