Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E VENDEVE BALTIKE: ESTONISË, LETONISË DHE LITUANISË

 

  Kryetar:  LILJANA POPOVSKA

ANËTARË: PETAR POP ARSOV
                   OLIVER ALEKSOVSKI
                   CVETKO GROZDANOV
                   ANDREJ PETROV
                   EMILIJAN STANKOVIQ
                   ZYMRETE JAKUPI 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.