Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E REPUBLIKËS SË ISLANDËS DHE TË MBRETËRISË SË NORVEGJISË

 

 Kryetar:  IGOR IVANOVSKI

Anëtarë:  SADIJE ILJAZI
                   DARKO DIMITRIESKI
                   VELE GJORGJIEVSKI
                   DARKA PETRUSHEVSKA
                   VESNA BENDEVSKA
                   TAHIR HANI
 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.