Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E REPUBLIKËS SË MALTËS DHE TË REPUBLIKËS SË QIPROS

 

 Kryetar:  VANÇO KOCEV

Anëtarë:  VESELLA ÇESTOVA
                  BLLAGORODNA DULIQ
                  MILE PAÇEMSKI
                  SONJA MIRAKOVSKA
                  JOVAN MANASIJEVSKI
                  ERMIRA MEHMETI

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.