Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTIN E MBRETËRISË SË BASHKUAR TË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE

 

 Kryetare:  ERMIRA MEHMETI

  Anëtarë:  ILIJA DIMOVSKI
                    VANÇO KOCEV
                    PETAR POP ARSOV
                    LILJANA ZATUROSKA
                    MENDE DINEVSKI
                    MERAL UZEIRI FERATI

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.