Udhëheqja parlamentareE enjte, 05.03.2009

DELEGACIONI I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË I UDHËHEQUR NGA KRYETARI Z. TRAJKO VELJANOSKI, NË TË CILIN JANË EDHE DEPUTETËT CVETKO GROZDANOV, ROZA TOPUZOVA KAREVSKA, SONJA MIRAKOVSKA, NË VIZITË ZYRTARE NË BULLGARI

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski dhe anëtarët e delegacionit tonë nga kryetari i Kuvendit Popullor të Republikës së Bullgarisë z. Georgi Pirinski, u pritën me nderime më të larta shtetërore. Kryetari Trajko Veljanoski i shoqëruar nga nikoqiri i vet z. Pirinski, vendosi kurorë në përmendoren e Luftëtarit të panjohur.

Click