Udhëheqja parlamentareE hënë, 2 nëntor 2009

PJESËMARRJA E KRYETARIT TË KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, Z. TRAJKO VELJANOVSKI NË KONFERENCËN BOTËRORE E-PARLAMENT NË UASHINGTON

Kryetarit i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanovski, së bashku me nënkryetarin e Kuvendit z. Jani Makraduli do të marrë pjesë në Konferencën Botërore të E-parlamentit në Uashington.

Konferencën në Uashington, në të cilën marrin pjesë përfaqësues më të lartë të parlamenteve nga e gjithë  bot, do ta hapë spikeri i Dhomës Përfaqësuese të SHBA-së, z. Nensi Pellosi. Si përvojë pozitive në Konferencë do të prezantohet projekti E-parlamenti i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

Kryetarit  i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanovski, përveç takimit me z. Nensi Pellosi, gjatë vizitës do të realizojë takim edhe me më shumë  kongresistë dhe senatorë, si dhe me përfaqësues të lartë të Këshillit të Sigurimit të Shtëpisë së Bardhë dhe me përfaqësues të lartë të Stejt Departamentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Gjithashtu, Kryetarit  i Kuvendit, z. Trajko Veljanovski, do të ketë takim edhe me përfaqësues të IRI dhe NDI, ndërsa do të ketë takim edhe me përfaqësuesit e diasporës së Maqedonisë në SHBA.

 

 

Click