Udhëheqja parlamentareE mërkurë, 28 shtator 2011

TAKIME PROTOKOLLARE TË KRYETARIT VELJANOSKI ME AMBASADORËT E SAPOEMËRUAR TË KANADASË DHE REPUBLIKËS SË AZERBEJXHANIT

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, realizoi takim me ambasadorin e sapoemëruar inordinar dhe të autorizuar të Kanadasë, SH. E.  Roman Vashçuk, si dhe takim me ambasadorin e ri inordinar dhe të autorizuar të Republikës së Azerbejxhanit, SH.T. Faig Baghirov.

Click