Udhëheqja parlamentareE mërkurë, 14 shtatorë 2011

Takimi i kryetarit të Parlamentit Velanoski me ambasadorin e sapoemëruar amerikan në Republikën e Maqedonisë, E.T.   Pol Volers

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.  Trajko Velanoski, sot e pranoi ambasadorin e sapoemëruar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Maqedonisë, E.T. Pol Volers Në takimin, kryetari i Parlamentit Velanoski shprehi kënaqësinë nga niveli i arritur i marrëdhënieve miqësore ndërmjet dy shtetet dhe nga përkrahja të cilën Shtetet e Bashkuara të Amerikës I ja japin Republikës së Maqedonisë. 

Ai shprehi bindje se komunikacioni i deritanishëm i suksesshëm dhe bashkëpunimi do të jenë të përparuara në mënyrë plotësuese në periudhën e cila vijon, si në lidhje me thellimin e bashkëpunimit parlamentar ndërmjet dy shtetet, ashtu edhe në lidhje me çështjet tjera të rëndësishme për të dy palët.

Ambasadori Volers e potencoi përgatitjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës të vazhdojë me angazhimin për përkrahjen e Republikës së Maqedonisë.


 
 

Click