Udhëheqja parlamentareE enjte, 3 nëntor 2011

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME DELEGACIONIN E GJYKATËS KUSHTETUESE TË REPUBLIKËS SË SERBISË

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, sot realizoi takim protokollar me delegacionin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Serbisë. 

Në përbërje të delegacionit ishte kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Serbisë, dr. Dragisha Slijepçeviq, gjykatësi dr. Dragan Stojanoviq, gjykatësi dr. Groan Iliq, gjykatësi Millan Staniq dhe këshilltarja për bashkëpunim ndërkombëtar, znj. Ljubica Pavlloviq.


 

Click