Udhëheqja parlamentareЕ enjte, 8 shtator 2011

TAKIMI I KRYETARIT VELJANOSKI ME ISH-KRYETARËT E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE KRYETARIN, ANËTARËT DHE ZËVENDËSANËTARËT E KOMISIONIT PËR ZBATIMIN E REFERENDUMIT TË VITIT 1991

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Trajko Veljanoski, me rastin e 8 Shtatorit – Ditës së pavarësisë së Republikës së Maqedonisë, realizoi takim me ish-kryetarët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Stojan Andov, Z. Savo Klimovski dhe Z. Ljubisha Georgievski; me kryetarin e Komisionit për zbatimin e referendumit të vitit 1991, Z. Nikolla Konevski dhe anëtarët dhe zëvendësanëtarët e Komisionit, Znj. Evica Dimovska, Z. Aleksandar Boshnjakovski, Z. Vedat Veli, Z. Agim Miftari dhe Z. Dimitar Vellkov

Click