Udhëheqja parlamentare

E premte, 26 shtator 2014 

Kryetari Veljanoski e pranoi ambasadorin e sapoemëruar të Republikës Federative të Gjermanisë, SH.T.  Kristine d. Allt'hauzer 

Kryetari Veljanoski e pranoi Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës Federative të Gjermanisë, SH.T. Kristine D. Alt'hauzer, me ç'rast u shpreh kënaqësi e ndërsjellë për takimin e realizuar.   

Në takimin u diskutua për gjendjet aktuale si dhe për çështjet që i lidhin të dyja vendet. U përmend edhe "Bursa parlamentare ndërkombëtare", programi i Bundestagut gjerman i cili është nën patronazhin e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, si projekt shumëvjeçar.  

Bashkëbiseduesit u pajtuan se potenciali për bashkëpunim është evident dhe se të dyja shtetet miqësore kanë dëshirë të ndërsjellë për vazhdimin dhe avancimin e tij. 

Click