Udhëheqja parlamentare

E enjte, 13 nëntor 2014 

Vendosja e kurorës me lule të freskëta me rastin e 13 Nëntorit, Dita e çlirimit të Qytetit të Shkupit 

Me rastin e shënimit të 13 Nëntorit - Dita e çlirimit të Qytetit te Shkupit, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, bashkë me delegacionin e Kuvendit, vendosi lule të freskëta para Përmendores së çlirimtarëve të Shkupit në varrezat e partizanëve në Butel, në varrin e gjeneralit Mihajllo Apostollski në Alenë e qytetarëve meritorë në varrezat e qytetit Butel dhe para Përmendores së çlirimtarëve të Shkupit para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.  

Në përbërje të delegacionit të Kuvendit ishin deputetët: z. Vlladimir Gjorçev, z.  Ramiz Merko, z. Lupço Dimovski dhe z. Çedomir Sazdovski. 

Click