Aktivitete

E enjte, 1 mars 2018

Koktej solemn me rastin e Ditës ndërkombëtare të gruas, 8-marsi

 

Sot, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi dhe Sekretari gjeneral i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z-nja Cvetanka Ivanova, organizuan koktej solemn me rastin e Ditës ndërkombëtare të gruas, 8-marsi, për deputetet dhe nëpunëset në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

 

Pritjen me prezencën e vet e pasuruan edhe nënkryetarët e Kuvendit, z-nja Frosina Tashevska - Remenski dhe z. Vesel Memedi, si edhe zëvendës sekretarët gjeneral.

 
a

Na ndiqni në: