Udhëheqja parlamentare

E enjte, 9 janar 2019

Kryetari Xhaferi në drekë tradicionale të Krishtlindjes te kreu i KOM

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot mori pjesë në drekën tradicionale të Krishtlindjes që kreu i Kishës Ortodokse të Maqedonisë - Kryepeshkopata e Ohrit, z. z. Stefan rregullisht e shtron me rastin e festave të Krishtlindjes dhe festës së emrit të tij - festës së Shën Martirit të parë Stefan. Në drekë ishin të pranishëm edhe Presidenti i shtetit Pendarovski dhe Kryeministri teknik Spasovski, si edhe një pjesë e anëtarëve të Sinodit të Shenjtë të KOM- KO. 

Click