Udhëheqja parlamentare

E hënë, 30 dhjetor 2019

Shoqërimi i Fundvitit i Kryetarit Xhaferi me fëmijët

Sot Kryetari Xhaferi dhe Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ishin mikpritës të mysafirëve më të vegjël dhe më të dashur, fëmijëve të deputetëve dhe të punësuarve në dhomën ligjvënëse, për të cilët ishin përgatitur pako të përshtatshme të fundvitit të cilat ua ndante Baba Dimri.

 

 

Kryetari Xhaferi u uroi shëndet të mirë dhe shumë buzëqeshje të lumtura dhe i ftoi të jenë mysafirë të rregullt të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. 

 

Click