Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E enjte, 1 gusht 2019

Takim i Kryetarit Xhaferi me Kryetarët e mëparshëm të Kuvendit

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me Kryetarët e mëparshëm të Kuvendit, Stojan Andov dhe Tito Petkovski me rastin e 2 Gushtit, Ditës së Republikës.

Kryetari Xhaferi planifikon që takimet e këtilla me kryetarët e mëparshëm të Kuvendit ët shndërrohen në traditë. 

 
a

Na ndiqni në: