Aktivitete

E martë, 27 korrik 2021

Takim pune i komisionit për Kulturë

Me iniciativën e drejtoreshës së Muzeut të Luftës së Maqedonisë për Pavarësi, Daniela Nikollova, sot anëtarët e Komisionit për Kulturë realizuan takim pune në hapësirat e Muzeut.

 

 

Në takim morën pjesë kryetari i komisionit Kastriot Rexhepi, zëvendës kryetar i komisionit Zeqir Ramçolloviq, dhe anëtarët Zhaklina Llazarevska, Velika Stojkova Serafimovska, Bajram Kadrija, Arbana Pasholli, Sonja Mirakovska, Ljupço Ballkovski, Ane Llashkoska dhe Daniella Hristova.

Në takim u diskutua për temat nga sfera e punës së muzeut  dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, si dhe zhvillimin dhe promovimin e ekspozitës së  muzeut.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.