Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                                        CVETANKA IVANOVA 

 

 


 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 4.6.1958 në fshatin Zagoran, Prilep. Maqedonase. Juriste e diplomuar.
Ka qenë deputete edhe në ish-përbërjen parlamentare.

Anëtare e:

  • Komisionit për çështje kushtetuese,
  • Komisionit juridiko-ligjvënës,
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse,
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës.
 
a

Na ndiqni në: