Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


FLORA KADRIU 

 

 

 

 

 

 

 

E lindur më 30.6.1966 në Shkup. Shqiptare. Arsim sipëror. Aktore. Studime pasuniversitare për administratë publike.
Ka qenë deputete edhe në ish-përbërjen  parlamentare.

Zëvendës-kryetare e Komisionit për shëndetësi.

Anëtare e:

 • Këshillit nacional për eurointegrime,
 • Komisionit për politikë të jashtme,
 • Komisionit për çështje evropiane,
 • Komisionit për kulturë,
 • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë,
 • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë,
 •  Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kanadasë dhe
 • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë.

Zëvendës-anëtare e:

 • Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve,
 • Komisionit juridiko-ligjvënës,
 • Komisionit për arsim, shkencë dhe sport dhe
 •  Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Kuvendin Parlamentar të Këshillit të Evropës.

Përfaqësuese e grupit të deputeteve të DR-së në Kryesinë e Klubit të Deputeteve.

 
a

Na ndiqni në: