Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                              MARINELLA TUSHEVA 

 

 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 16.4.1983 në Shtip. Vllahe. Profesoreshë e mësimit klasorë. Magjistre e politikës ndërkombëtare.

Anëtare e:

  • Komisionit për arsim, shkencë dhe sport,
  • Komisionit për kulturë,
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë,
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë dhe
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madh të Luksemburgut.

Zëvendës-anëtare e:

  • Komisionit për politikë të jashtme,
  • Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve,
  • Komisionit për mundësi të barabarta të burrave dhe grave dhe Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim (Komiteti i përzier Parlamentar UE-Republika e Maqedonisë).
 
a

Na ndiqni në: