Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                          SLLAVICA GËRKOVSKA

 

 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 27.7.  1970 në Shkup. Maqedonase. Diplomoi në Fakultetit Matematikor-natyror në Shkup. Matematikane. Magjistër i shkencave të matematikës. Ka qenë deputete dhe në ish-përbërjen  parlamentare 2002-2006,2006-2008.

Kryetare e Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës.

Zëvendës-kryetare e Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të  qytetarit dhe Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim (Komiteti i përzier Parlamentar UE-Republika e Maqedonisë).

Anëtare e:

  • Komisionit për çështje evropiane,
  • Komisionit për arsim, shkencë dhe sport dhe 
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit të Izraelit.

Zëvendës-anëtare e:

  • Komisionit për kulturë.

Koordinatore e Klubit të Deputeteve ( Mars - Shtator 2010)

 
a

Na ndiqni në: