Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                               STANKA ANASTASOVA 

 

 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 7.8.1963 në Sveti Nikollë. Maqedonase. Ka kryer Fakultetin e Mjekësisë.

Anëtare e:

  • Komisionit për punë dhe politikë sociale,
  • Komisionit për mundësi të barabarta të grave dhe burrave,
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë.
  • Grupit  të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve të Lindjes së Mesme dhe të Afërt dhe
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë.

Zëvendës-anëtare e:

  • Komisionit për çështje evropiane, 
  • Komisionit për arsim, shkencë dhe sport,
  • Komisionit për shëndetësi,
  • Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim (Komitetit të përzier parlamentar UE-Republika e Maqedonisë).
 
a

Na ndiqni në: