Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                                     VESNA BENDEVSKA 

 

 

 

 

Anëtare e  LSDM-së. E lindur më 12.1. 1963 në Manastir. Maqedonase. Ka kryer shkollën e lartë. Psikologe. Ka qenë deputete edhe në ish-përbërjen  parlamentare.

Kryetare e Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të qytetarit dhe Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Hungarisë.

Anëtare e:

  • Këshillit të Kanalit të Kuvendit,
  • Komisionit për punë dhe politikë sociale,
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës dhe
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë.

Zëvendës-anëtare e:

  • Komisionit juridiko-ligjvënës dhe Komisionit për kulturë.
 
a

Na ndiqni në: