Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SHABAN SALIU

 

 

 

 

U lind:

6.01.1961 në Shkup, Republika e Maqedonisë.

Adresa dhe telefoni:

rr. "Shuto Orizare" nr. 56 1000 Shkup
Republika e Maqedonisë.

Statusi familjar:

I martuar (baba i një fëmijë )

Nacionaliteti:

Rom

Shkollimi:

Në Universitetin “Shën Ciril dhe Metodi” - Shkup, Fakulteti Juridik - jurist i diplomuar me provimin e dhënë të jurisprudencës.

Gjuhët e huaja:

Anglishten, serbishten

Kompjuter:

Word, Exsel

Përvojë pune:

  • Gjykata për punë shoqërore - Shkup
  • Gjykata Themelore - Gostivar;
  • Avokat;
  • Anëtar i Këshillit për radiodifuzion
  • Prej vitit 2006 deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë

Aktivitetet në Kuvend

  • 1990-1995 – Sekretar i përgjithshëm në PEPR;
  • 1990-1995 – Kryetar i degës së PEPR - Gostivar;
  • Nënkryetar i Lidhjes së romëve të Maqedonisë

Angazhim tjetër:

  • Shumë stërvitje në sferën e së drejtave të njeriut nëpër shumë shtete.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.