Forcat e Reja Demokratike

 2002 - 2006 

 

HISNI SHAQIRI

 

 

 

 

U lind në 1949 në fshatin Hotël, Kumanovë, RM. Shqiptar. Ka kryer Fakultetin e Filozofisë - histori dhe Fakultetin Matematikor-natyror – matematik - shkalla e parë. Ka punuar si profesor i historisë. Shërbehet me gjuhën gjermane. Ka qenë deputet në Kuvendin e RM-së nga themelimi i Kuvendit shumëpartiak (nga 1990 deri sot). Jeton në fshatin Hotël, Lipkovë.

Click