Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


Dimitar Dimitrovski

 

 

 

 

 

 

Është lindur në vitin 1933 në Manastir. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin Arkitektonik. I punësuar në Entin për Urbanizëm dhe Projektim në Manastir si urbanist i pavarur. Jeton në Manastir.

 

 

 
a

Na ndiqni në: