Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


Jakim Ivanovski

 

 

 

 

 

 

Është lindur në vitin 1933 në fsh. Llazaropole, Gostivar. Maqedonas. Ka mbaruar Fakultetin Ekonomik dhe është magjistër i shkencave ekonomike. Drejtor i Filialit kryesor në Stopanska Banka - AD Manastir. Jeton në Manastir.

 
a

Na ndiqni në: