Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


Naum Simjanovski

 

 

 

 

 

 

Është lindur në vitin 1962 në Manastir. Maqedonas. Ka mbaruar Fakultetin e Komunikacionit. I punësuar në Ndërmarrjen publike Higjienën komunale dhe gjelbërim publik në Manastir. Jeton në Manastir.   

 
a

Na ndiqni në: