Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Marjanço Nikollov

 

Anëtar i LSDM-së.  I lindur më 18.10.1971 në Veles. Maqedonas. Ka diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Universiteti "Shën  Cirili dhe Metodi" - Shkup.  


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, zëvendëskryetar
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, kryetar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.