Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Vasko Kovaçevski  

 

Anëtar i LSDM-së.  I lindur më 6.7.1969 në Manastir. Maqedonas. Magjistër në menaxhimin e resurseve njerëzore, Universiteti për Turizëm dhe Menaxhimi - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar 
  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë së Sigurisë dhe Kundërzbulimit dhe të Agjencisë për Kundërzbulim, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.