Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Agim Murtezanov

 

Anëtar i LSDM-së.  I lindur më 19.2.1980 në Veles.  Shqiptar.  Ka kryer Administratën e Biznesit, UEJL - Tetovë. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtar 

 

Posta elektronike: a.murtezanov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.