Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Aneta Simeska-Dimoska

 

Anëtare e LSDM-së.  E lindur më 13.3.1970 në Prilep.  Maqedonase.  Inxhiniere e diplomuar teknologe, Fakulteti metalurgjik-teknologjik, Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtare
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtare 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore (AP PBEJL), zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtare 

 

Posta elektronike: A.SimeskaDimoska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.