Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Beti Rabaxhievska-Naumovska

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 24.9.1973 në Resnjë.  Maqedonase. Doktor i mjekësisë, specializant në otorinolaringologjisë, Fakulteti i Mjekësisë - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar 
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtare 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare  
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtare  

 

Posta elektronike: B.RabadzievskaNaumovska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.