Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Dalibor Bogdanovski

 

Anëtar i LSDM-së.  I lindur më 30.5.1979 në Shkup.  Maqedonas.  Ka diplomuar në administratën e biznesit, Fakulteti për Biznes dhe Ekonomi, Universiteti i Evropës Juglindore - Tetovë.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, anëtar 
E-posta: d.bogdanovski@sobranie.mk


 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.