Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Dime Velkovski 


Anëtar i LSDM-së.  I lindur më 3.12.1973 në Kavadar.  Maqedonas.  Ka kryer Fakultetin e bujqësisë, UCDHEM. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë, anëtar  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, kryetar 

 

Posta elektronike: d.velkovski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.