Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Gjylymser Kasapi   

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 2.5.1952 në Tetovë. Shqiptare. Doktor i shkencave pedagogjike.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Bosnjë e Hercegovinës, anëtar 
  • Klubi i deputeteve - koordinatore   

 

Posta elektronike:  g.kasapi@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.