Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Katerina Kuzmanovska 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 15.6.1968 në Strumicë. Maqedonase. Specialist pediatër, Fakulteti i Mjekësisë "Cirili dhe Metodi". 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtare 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtare 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë parlamentare të Organizatës të Paktit Veriatlantik (AP NATO), anëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Konfederatës Zvicerane, anëtare

 

Posta elektronike: k.kuzmanovska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.