Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Keti Smileska 


Anëtare e LSDM-së.  E lindur më 13.12.1974 në Tetovë.  Maqedonase. Ekonomiste e diplomuar, Fakulteti Ekonomik - Prilep. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtare
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtare 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit të Izraelit, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Hungarisë, anëtare 

 

Posta elektronike: k.smileska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.