Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Kostadin Acevski

 

Anëtar i LSDM-së.  I lindur më 14.4.1979 në Shkup.  Maqedonas.  Inxhinier i diplomuar i elektronikës, Fakulteti i Elektroteknikës, UCM-Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Serbisë, anëtar  

 

Posta elektronike: k.acevski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.